Meetings
De Huaca Viringo
MeetingsTerug

ForumMeeting 2006

16 september deden Xuko, Mullu, Kori en ik mee met een forumwandeling van het hondenforum. Er waren heel erg veel deelnemers en honden en het was erg gezellig.
Xuko werd steeds losser. Hij durfde zelf al zijn charmes in de strijd te gooien om een koekje te krijgen. De foto's zijn gemaakt door mensen van het forum.

September 16, 2006 Xuko, Mullu, Kori accompanied us to the Dutch Forum Meeting.
Pictures are made by the forum members.
Meeting 2006De 2de Mexicaanse- en Peruaanse naakthondendag is een feit! Meer dan 20 naakthonden en 4 behaarde honden kwamen van de zonneschijn in Klaaswaal genieten. Want stralend weer was het!!!
Het was een ontzettend gezellige dag, waarbij er vooral gekletst is over hondjes maar ook over een hele hoop andere dingen. De honden hebben uren met elkaar gesnuffeld en gespeeld en hadden de grootste lol. Net als de bazen overigens. Iedereen die gekomen is ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en gezelligheid.

De foto's van de naakthondendag zijn hier te bewonderen: www.ragverp.nl
Robert van Erp, onze fotograaf. Hartelijk bedankt voor je prachtige foto's!
En namens Stichting Dierenhulp Cadiz bedankt voor de bijdrage die je niet eens in eigen zak wilde steken.
Beestenspul, Rotterdam bedankt voor het ter beschikking stellen van jullie leuke (naakthonden) artikelen voor het kraampje. Thea bedankt voor het kraampje van de Dog&Dog webshop en de hondensnoepjes.

Hopelijk allemaal tot volgend jaar!!!!

Pictures of this day can be found here: www.ragverp.nl

Meeting 2005

25 september 2005 was het dan zover. Het is zo ontzettend leuk om andere nakers tegen te komen en dan helemaal van je eigen ras en ze ook nog met elkaar kunnen spelen. Daarom besloot ik een Peruaanse- en Mexicaanse naakthondendag te organiseren. Gewoon op kleine schaal met mensen die ik zelf kende via de mail of via live contact.
Het was echt een succes. De honden hadden de grootste lol met elkaar en hun bazen hebben het ook erg gezellig gehad. Er waren 17 honden (Peruanen, Mexicanen, waarvan 1 behaarde, 1 Chinees, 2 Podenco's en 2 Wetterhouns) en een hoop blije eigenaren.

September 25, 2005 we experienced a great Hairless Dog Day. The first time I organised a meeting like this, to get together with other owners of Mexican and Peruvian dogs. I contacted owners I knew personally or only by mail and envited them to the get together.
The day was a big succes. The dogs had a blast and their owners had a good time also. 17 dogs showed up at the meeting (Peruvians, Mexicans, of which 1 coated, 1 Chinese Crested, 2 Podenco's and 2 Wetterhouns), and a lot of satisfied owners.


© De Huaca Viringo 2006-2021 Reproduction or use of photos without prior written permission is strictly prohibited.